Händer och Fötter

Att bry sig om sina händer och fötter är inte bara lyx, det är en nödvändighet. Regelbunden fotvård ökar det allmänna välbefinnandet och förebygger många fotvårdsproblem. Ger dig fina fötter året om.. dina fötter både känns och ser ut som nya. Vi behandlar endast friska fötter i våra fotbehandlingar.

Pedikyr Lyx
Är en välgörande fotvårdsbehandling för dig med friska fötter som behöver fräschas upp! Behandlingen inleds med ett avslappnade och mjukgörande fotbad och en uppfriskande peeling med eteriska oljor. En vårdande behandling av dina fötter görs av terapeuten som får dina fötter, tår, naglar och nagelband att bli som nya. Avslutas med en skön avslappnande fotmassage. Lackning av tånaglar ingår om man önskar och måste beställlas innan behandlingen påbörjas.
ca 70 min 750 kr

Fotvård
Är förebyggande och behandlande. Behandlingen inleds med ett fotbad som mjukar upp fötterna. Därefter rensas och klipps tånaglarna. Nagelbanden putsas och fötterna filas samtidigt som du får råd om hur du bäst tar hand om dina fötter.
Ca 50 min 595 kr

Fot- & Underbensmassage
I behandlingen ges en skön fot- och underbensmassage.
25 min 400 kr

Manikyr
Behandlingen inleds med ett välgörande handbad och en peeling. Därefter filas dina naglar till önskad längd, nagelbanden ansas samt naglarna poleras. En skön handmassage som frigör energin i händer och fingrar ges. Avslutningsvis ges en stärkande handmask och mjukgörande handkräm. Lackning av naglar ingår och måste beställas innan behandlingen påbörjas.
ca 50 min 595 kr

Shellac
Creative Nail Design (CND) lanserar Shellac, ett slags hybridnagellack som är en blandning mellan vanligt nagellack och hållbarheten hos nagelgelé. Produkten appliceras precis som ett vanligt nagellack men härdas under en UV-lampa precis som vanlig gelé för naglarna. Ett lager av Shellac innehåller både baslack, färglack och topplack och torktiden är kort. Det ska torka på ca 2 min. Formulan är 3-fri vilket innebär att den varken innehåller formaldehyd, toulen eller DBP.
I behandlingen som görs hos oss på salong ingår,
Putta upp nagelband och klippa bort torra flikar, fila till nageln, lackning i olika lager som härdas i Uv lampa.
Nu 495 kr
Paketpris med både händer och fötter för 795 kr

20150729-120532.jpg