Massage

En av massagens viktigaste effekter är att vara förebyggande.
Massagen gör musklerna mer smidiga, elastiska och avslappnade. Kroppens ”lugn- och ro hormon” oxytocin frisätts, vilket innebär att man får en känsla av avslappning och mättnad. Frisättningen av stresshormon sjunker, känslan av oro och ängslan minskar, humöret och sömnen förbättras samt näringsupptaget i tarmen ökar vid massage.

Klassisk massage
Här ges en halv eller helkroppsmassage. Massagen mjukar upp spända muskler och får din blodgenomströmning att öka.
25 min 400 kr
60 min 690 kr

Ryggmassage
Här ges full fokus på rygg, nacke och säte. Massagen är behandlande och förebyggande.
40 min 690 kr

Aroma Massage
En mjuk och härligt avslappnande helkroppsmassage med aromaoljor som mjukar upp spända muskler. Massagen är avstressande samt ökar cirkulationen. En väldoftande upplevelse för trötta, stressade kroppar.
60 min 690 kr

Gravidmassage
Mjuk och härligt avslappnande massage med en vårdande aromaolja som främjar balans och frisk hy, särskilt hos blivande mödrar. Underhåller kvinnlig energi och har en harmoniserande effekt.
60 min 690 kr

Hot Stone Massage
Hot Stone är en djupt avslappnande och stressminskande behandlingsform där du blir masserad med varma, lena lavastenar. Den löser upp muskelspänningar, ökar syresättningen i vävnaderna och ökar även blod- och lymfcirkulationen. lämpar sig bra för dem som vill varva ner och återhämta sig på alla sätt.
Rekommenderas ej för gravida.
75 min 995 kr

Chokladmassage
En härlig avslappningsmassage med choklad. Perfekt för trötta kroppar. Mjukgörande, motverkar depression, ökar koncentrationsförmågan och välbefinnandet! Dämpar PMS, bromsar hudens åldrande och tillför antioxidanter. Massagen ges med ekologisk choklad som innehåller kakaosmör vilket är ett naturligt mjukgörande medel som smälter vid kroppstemperatur och hjälper till att hålla huden mjuk och smidig. Tänk på att ha mörka kläder och underkläder, då chokladen kan färga av sig en aning.
75 min 995 kr

Lavendeldröm
En Lyxig avslappnande helkroppsmassage i en lavendeldröm. Låt dig bli insvept i lavendelns terapeutiska verkan, som öppnar alla sinnen och ger dig total avkoppling. En helhetsupplevelse för kropp och själ.
75 min 995 kr

Heat
Här inleds behandlingen med 30 min resonansbehandling därefter får du duscha. Sedan utförs en halv- eller helkroppsmassage.
60 min 690 kr
90 min 995 kr
Klippkort 10 ggr a 60 min 6000 kr
Klippkort 10 ggr a 90 min 9000 kr

I massagen behandlar man gärna t.ex:
Uttröttade muskler
Träningsvärk
Muskelspänningar
Myoser
Kramper
Stress
I avslappnande och uppmjukande syfte