Men´s treatment

Som vi alla vet så är mannens hud känslig och ömtålig och behöver omvårdnad därefter.
Här hittar du behandlingar som är speciellt framtagna för män och vi använder rena ekologiska naturliga hudvårdsprodukter. Den manliga hudstrukturen skiljer sig markant från den kvinnliga vilket gör att män har andra hudvårdsbehov än kvinnor i allmänhet har.

Ansiktsbehandling Men´s Nature
Djuprengöring och portömning. Vilket följes av en djupgående energi- och muskelpunkt massage i ansiktet. Behandlingen avslutas med en lugnande mask och ansiktskräm.
50 min 695 kr

Pedikyr för män
Behandlingen inleds med ett avslappnade och mjukgörande fotbad med örter, saltpeeling och eteriska oljor. En vårdande behandling av dina fötter görs av terapeuten som får dina fötter att bli som nya, som avslutas med en skön avslappnande fotmassage. Obs, vi behandlar endast friska fötter.
50 min 595 kr

Rengörande Ryggbehandling
Rengörande behandling för Er med orenheter på ryggen. I behandlingen ingår rengöring, peeling, ånga, portömning, rengörande mask och en skön avslappnande ryggmassage. Denna behandling är ett utmärkt val när man vill få en riktig genomgång av ryggen.
50 min 595 kr

Gentlemen´s SPA
Inleds med en kraftig saltpeeling för hela kroppen. Följt av en avslappnande SPA-massage med aromaoljor anpassade efter dig. Därefter packas ni in i värme, Under tiden oljorna verkar på kroppen, så ges ansiktsrengöring med peeling, mask och en återfuktande ansiktskräm. Ingår även en energigivande ansikts och hårbottenmassage.
110 min 1495 kr

Heat
Här inleds behandlingen med 30 min resonansbehandling
därefter görs halv- eller helkroppsmassage.
60 min 690 kr
90 min 995 kr

Klassisk massage
En av massagens viktigaste effekter är att vara förebyggande.
Massagen gör musklerna mer smidiga, elastiska och avslappnade. Kroppens ”lugn- och ro hormon” oxytocin frisätts, vilket innebär att man får en känsla av avslappning och mättnad. Frisättningen av stresshormon sjunker, känslan av oro och ängslan minskar, humöret och sömnen förbättras samt näringsupptaget i tarmen ökar vid massage.
25 min 400 kr
60 min 690 kr

Ryggmassage
Här ges full fokus på rygg, nacke och säte. Massagen är behandlande och förebyggande.
40 min 690 kr

Självklart kan Du som man välja bland alla de andra behandlingarna som vi har på Rum För Hälsa.
Om du har frågor om vilken behandling som passar just dig så tveka inte att ringa till oss för rådgivning.