SPA

SPA Deluxe

Vår lyxigaste behandling där du får uppleva total avkoppling. Behandlingen inleds med en helkroppspeeling, därefter får ni sjunka ner i ett härligt aromabad..

Njut av lugnet uppe i tornet medans ni får ett uppfriskande fruktfat med juice. En blandning av aromaoljor och mjukgörande body lotion masseras in över hela kroppen, avslutningsvis får ni en uppfräschande ansiktskur med c-vitaminserum som ger nytt liv till trött hud.

150 min 1995 kr

 

Exklusiv SPA

Behandlingen för dig som verkligen vill ha något utöver det vanliga. Till dig eller din kära.

Topp till tå behandling som inleds med en peeling för hela kroppen. Följt av en avslappnande aromamassage.

Under tiden de välgörande aromaoljorna får verka på kroppen, så ges ansiktsrengöring med peeling, mask och en härlig fuktkräm. Avslutas med en skön ansiktsmassage.

110 min 1495 kr

 

Lyxig ansiktskur med fot och underbensmassage

Behandlingen inleds med rengöring och peeling av ansiktet medan dina fötter ligger i ett varmt fotbad. Därefter ges en skön ansiktsmassage med härliga aromaoljor. En uppfriskande fuktmask ger nytt liv till trött hud under tiden som ni får en skön fot- och underbensmassage. Avslutningsvis appliceras en näringsrik, mjukgörande ansiktskräm.

60 min 895 kr

 

Aromainpackning 70 min

En varm mjukgörande helkroppsinpackning med lugnande, stärkande, utrensande eller värmande aromaoljor. Du väljer en olja som passar dig tillsammans med terapeuten. Inleds med en kroppspeeling som avlägsnar döda hudceller och förhöjer effekten av inpackningen. I behandlingen ingår ansiktsrengöring med peeling, mask och en avstressande ansiktsmassage, avslutas med en ekologisk ansiktskräm.

1195 kr

 

Chokladinpackning 70 min

En fantastisk upplevelse för chokladälskare. Låt chokladen vårda din hud. Choklad dämpar stress och har en lugnande inverkan. Det är en fullständigt ny upplevelse att låta sig bli insvept i naturlig, varm choklad. Behandlingen inleds med en helkroppsscrub. Sedan masseras chokladen in över hela kroppen, där den får göra sin verkan. Under tiden ges en komplett ansiktsrengöring med peeling, mask och en avstressande ansiktsmassage.

avslutas med en härlig ekologisk ansiktskräm.

1195 kr

 

Lerinpackning 70 min

En varm och välgörande kroppsinpackning med mineralrik lera från MARIA ÅKERBERG. Leran stimulerar blodcirkulationen, lymcirkulationen och verkar stärkande på bindväven. Den mjuka krämiga leran ökar välbefinnandet och ger i kombination med en värme känslan av att din kropp sveps in i ”varmt silke”. Förutom att den tillför huden massor av mineralämnen tar den också bort döda, ytliga hudceller samt ökar hudens fuktighet. Denna kur passar utmärkt för en trött och värkande kropp. Behandlingen inkluderar även ansiktsrengöring, lermask och en avstressande ansiktsmassage.

1195 kr

 

Äkta Tångbad 60 min

Tången kommer från svenska västkusten. Den är mycket välgörande, stimulerar blodcirkulationen, mjukar upp stela leder, lindrar värk, hudirritationer och solbränna. Är detoxifierande! Efter badet masseras en cirkulationshöjande aromaolja in över hela kroppen, därefter bäddas du in i varma täcken. Avslutningsvis får du en vitaminrik ansiktsmask.

1195 kr

 

Aromabad 

Ett väldoftande aromabad med eteriska oljor. Terapeuten väljer olja som anpassas specifikt för dig..

Avslutas med en mjukgörande body lotion och olja.

595 kr


Tips! Kombinera bad med kroppspeeling, bad med massage eller bad med aTips! Kombinera bad med kroppspeeling, bad med massage eller bad med ansiktskur

 

Rengörande Ryggbehandling

En behandling för er med orenheter på ryggen. I behandlingen ingår rengöring, peeling, ånga, portömning, rengörande mask och en skön avslappnande ryggmassage med aromaoljor. Denna behandling är ett utmärkt val när man vill få en riktig djuprengöring av ryggen.

45 min 595 kr

 

 

Kontakt


 

 

Tyresö slott östra flygeln

Telefon: 08-770 41 00

Email: info@rumforhalsa.se

Öppettider


 

 

Café och butik

Måndag till Söndag 10-16

Torsdagar 10-21