SPA

Aromabad
Ett väldoftande aromabad med eteriska oljor. Terapeauten väljer olja som anpassas specifikt för dig..
Avslutas med en mjukgörande body lotion och olja.
595 kr

Thalassobad
Ett aktivt mineralrikt saltbad. Stimulerande för blodcirkulationen och rensar kroppen från slaggprodukter.
Badet stimulerar cellerna och hjälper mot eksem och andra hudbesvär. Aslutas med en mjukgörande body lotion och olja.
595 kr

Algbad
Algae Formula slimming är rik på jodhaltiga aminosyror, som hjälper kroppen att bryta ner fettvävnad. Algerna har utdrivande effekt; rensar kroppen på tungmetaller och gifter.
Kroppen kan göra sig av med urinämnen och svullnader går lättare tillbaka. Dettea motverkar vätskeansamlingar, celluliter och orenheter.
Avslutas med med en fuktgivande body lotion och en utrensande olja.
595 kr

Äkta Tångbad
Tången kommer från svenska västkusten. Den är mycket välgörande; stimulerar blodcirkulationen, mjukar upp stela leder, lindrar värk, hudirritationer och solbränna.
Är detoxifierande! Efter badet masseras en cirkulationshöjande aromaolja in över hela kroppen, därefter bäddas du in i varma täcken. Avslutningsvis får du en vitaminrik ansiktsmask.
1195 kr

Tips! Kombinera bad med kroppspeeling, bad med massage eller bad med ansiktskur

Lyxig Ansiktskur med fot & underbensmassage.
Behandlingen inleds med rengöring och peeling av ansiktet medan dina fötter ligger i ett varmt fotbad. Därefter ges en skön ansiktsmassage med härliga aromaoljor. En uppfriskande fuktmask ger nytt liv till trött hud under tiden som ni får en skön fot- och underbensmassage. Avslutningsvis appliceras en näringsrik, mjukgörande ansiktskräm.
Ca 60 min 895 kr

Chokladinpackning
En fantastisk upplevelse för chokladälskare. Låt chokladen vårda din hud. Choklad dämpar stress och har en lugnande inverkan.
Det är en fullständigt ny upplevelse att låta sig bli insvept i naturlig, varm choklad. Behandlingen inleds med en helkroppsscrub.
Sedan masseras chokladen in över hela kroppen, där den får göra sin verkan. Under tiden ges en komplett ansiktsrengöring med peeling, mask och en avstressande ansiktsmassage.
avslutas med en härlig ekologisk ansiktskräm.
70 min 1195 kr

Aromainpackning
En varm mjukgörande helkroppsinpackning med lugnande, stärkande, utrensande eller värmande aromaoljor. Du väljer en olja som passar dig tillsammans med terapeuten. Inleds med en kroppspeeling som avlägsnar döda hudceller och förhöjer effekten av inpackningen. I behandlingen ingår ansiktsrengöring med peeling, mask och en avstressande ansiktsmassage, avslutas med en ekologisk ansiktskräm.
70 min 1195 kr

Lerinpackning
En varm och välgörande kroppsinpackning med mineralrik lera från MARIA ÅKERBERG. Leran stimulerar blodcirkulationen, lymcirkulationen och verkar stärkande på bindväven. Den mjuka krämiga leran ökar välbefinnandet och ger i kombination med en värmefilt känslan av att din kropp sveps in i ”varmt silke”. Förutom att den tillför huden massor av mineralämnen tar den också bort döda, ytliga hudceller samt ökar hudens fuktighet. Denna kur passar utmärkt för en trött och värkande kropp. Behandlingen inkluderar även ansiktsrengöring, lermask och en avstressande ansiktsmassage.
70 min 1195 kr

Papaya Body Dream
Ljuvligt doftande kroppsinpackning med papaya som löser upp gamla hudceller. Avkopplande skalpmassage, cirkulationsökande kroppspeeling med aprikoskärnor och grapefruktolja lämnar din hud mjuk och len. Efter dusch appliceras mjukgörande body lotion.
40 min 595 kr

Exklusiv SPA
Behandlingen för dig som verkligen vill ha något utöver det vanliga. Till dig eller din kära.
Topp till tå behandling som inleds med en peeling för hela kroppen. Följt av en avslappnande aromamassage.
Under tiden de välgörande aromaoljorna får verka på kroppen, så ges ansiktsrengöring med peeling, mask och en härlig fuktkräm. Avslutas med en skön ansiktsmassage.
110 min 1495 kr

SPA Deluxe
Vår lyxigaste behandling där du får uppleva total avkoppling. Behandlingen inleds med en helkroppspeeling, därefter får ni sjunka ner i ett härligt aromabad..
Njut av lugnet uppe i tornet medans ni får ett uppfriskande fruktfat med juice. En blandning av aromaoljor och mjukgörande body lotion masseras in över hela kroppen, avslutningsvis får ni en uppfräschande ansiktskur med c-vitaminserum som ger nytt liv till trött hud.
150 min 1995 kr

Body Scrub
Peeling avlägsnar döda hudceller med hjälp av fina peelingkorn vilket gör att huden blir mjuk och len. Inför solsäsongen, ger peeling en grund för jämnare och vackrare solbränna. Body scrub finns i olika varianter,

Saltscrub Energy
Saltscruben är en cremigt ljuvlig kombination av havssalt, vegetabiliska och eteriska oljor, i en härlig kombination. Eteriska oljor från rosmarin, lavendel, citrongräs och enbär. Huden efterlämnas mjuk, len och väldoftande.. Behandlingen avslutas med dusch och insmörjning.
40 min 595 kr

Bodyscrub Dark Chokolate
En ljuvlig kombination av kakaosmör, kakao och havssalt. Öppnar dina sinnen och omger dig av den underbara doften av choklad. Efterlämnar din hud silkeslen och väldoftande. Behandlingen avslutas med dusch och insmörjning.
40 min 595 kr

Valfri body scrub 3 ggr a 30 min 1200 kr