Face

Pure Cell Treatment

En unik antiagebehandling!


En lyxig ansiktsbehandling där levande stamceller från växtriket (rosenrot) används direkt på huden.

En unik uppbyggnad av huden påbörjas genom att hudcellernas kärna boostas maximalt. Detta ger huden kraft att reparera sig själv. De anpassar sig och stärker hudens egna celler. Stamceller har effekt på alla sorters hudtillstånd. Stamcellerna innehåller höga halter av antioxidanterer som ger huden omedelbar vitalitet, det viktigaste av allt är att den bygger upp huden på lång sikt.

Denna superlyxiga behandling ger

-ökad spänst i huden

-jämnare hudfärg

-dämpning av pigmenteringar

-minskar stora porer

-mer lyster

-en starkare och friskare hud.

-suddar ut fina linjer

I behandlingen görs bl.a. Rengöring, Peeling, mask, massage av ansikte och dekolletage. Efter Behandling skall huden ej vistas i sol under 24 h.

Kur 5 ggr 5995 kr

1595 kr

 

Ansiktsbehandling Lyx

En lyxigt uppfräschande ansiktsbehandling som är djuprengörande och återger hudens lyster. Passar alla hudtyper/uttryck. Rengöring och peeling görs av ansikte, hals och dekolletage. En härlig ansiktsmassage med aromaoljor sätter igång cirkulationen, avslutningsvis läggs en lugnande vitaminmask. Behandlingen inkluderar även frans- och brynfärgning samt brynplockning.

1295 kr

 

Ansiktsbehandling Aroma

En avslappnande och rengörande ansiktsbehandling som passar alla hudtyper. I behandlingen används härliga naturliga produkter som hjälper huden att reparera och balansera sig själv. Massagen som ingår hjälper huden att behålla sin smidighet och spänst. Behandlingen inkluderar rengöring av dekolletage och ansikte, peeling, ansiktsmask och avslutas med en mjukgörande ansiktskräm.

795 kr

 

Ansiktsbehandling Clearing

En ansiktsbehandling som passar alla hudtyper. Terapeuten fokuserar på en djuprengörande porrengöring av ansiktet. Rengöring och peeling görs på ansikte och dekolletage, ånga och varma handdukar förbereder huden för en skonsam portömning. Behandlingen avslutas med lugnade ansiktsmask och en mjukgörande ansiktskräm.

895 kr

 

Ansiktsbehandling AHA

En perfekt behandling för din hud, när den är i behov av en uppfräschning. Behandlingen förbättrar hudens lyster. Motverkar oren hud och har en sammandragande effekt på stora porer. AHA-behandling reducerar grå och trist hud. Stärker collagenfibrerna, vilket kan minska ytliga rynkor, ärr och blodkärl. Huden får inte utsättas för stark sol 24 timmar före och efter behandling.

Denna behandling rekommenderas att göras som en kur om 5 behandlingar. I alla våra kurer ingår produktkit som skall användas under hela kuren värde ca 600 kr.

Kur 5 ggr 3495 kr

1 gång beh a 45 min 795 kr

 

Ansiktsbehandling Antirouge

Antirouge behandling kan göras året runt och är speciellt lämplig att göra när huden är i behov av lite extra omvårdnad. Förebygger och motverkar ytliga blodkärl samt passar hud med rosacea. Stärker blodkärlets väggar, underlättar blodflödet och har antiinflammatoriska effekter. Förbättrar hudens motståndskraft och stärker upp det lymfatiska flödet.

Denna behandling rekommenderas att göras som en kur om 5 behandlingar. I alla våra kurer ingår produktkit som skall användas under hela kuren värde ca 600 kr.

Kur 5 ggr 3495 kr

1 gång beh a 45 min 795 kr

 

Ansiktsbehandling C-vitamin

Energikick för trött hud. Vårdande och återuppbyggande behandling. Förbättrar hudens lyster och spänst och förebygger hudens åldrande. Syresätter huden och ökar dess fuktbalans. Passar även mild acne pga att den är inflammationshämmande. Har, om man använder c-vitamin under en längre tid, blekande effekt på bruna fläckar. Återuppbygger solskadad hud. Passar alla hudtyper, även känslig hud men Ej citrusallergiker. Huden får inte utsättas för stark sol 24 timmmar efter behandlingen.

Denna behandling rekommenderas att göras som en kur om 5 behandlingar. I alla våra kurer ingår produktkit som skall användas under hela kuren värde ca 600 kr.

Kur 5 ggr 3495 kr

1 gång beh a 45 min 795 kr

 

Ansiktsbehandling express

Behandlingen inleds med rengöring och peeling av ansiktet, därefter får ni en skön ansiktsmassage med härliga aromaoljor. En uppfriskande fuktmask ger nytt liv till trött hud. Avslutningsvis appliceras en mjukgörande ansiktskräm.

495 kr

 

Tonårsbehandling

En ansiktsbehandling för dig med oren hud. Djuprengöring och portömning utförs på ett milt och skonsamt sätt. En analys och rekommendationer ges unikt till varje kund för vidare hemmabehandling. Denna behandling är att rekommendera som en kur om man har början till acne eller utvecklad acne.

Kur 5 ggr 2995 kr (Då ingår även Produktkit värde ca 500 kr)


Är du nyfiken på att prova Maria Åkerbergs produkter finns möjligheten att köpa till ett startkit med ansiktsprodukter i kombination med valfri ansiktsbehandling med 100 kr rabatt.