Face

Pure Cell Treatment

En unik antiagebehandling!


En lyxig ansiktsbehandling där levande stamceller från växtriket (rosenrot) används direkt på huden.

En unik uppbyggnad av huden påbörjas genom att hudcellernas kärna boostas maximalt. Detta ger huden kraft att reparera sig själv. De anpassar sig och stärker hudens egna celler. Stamceller har effekt på alla sorters hudtillstånd. Stamcellerna innehåller höga halter av antioxidanterer som ger huden omedelbar vitalitet, det viktigaste av allt är att den bygger upp huden på lång sikt.

Denna superlyxiga behandling ger

-ökad spänst i huden

-jämnare hudfärg

-dämpning av pigmenteringar

-minskar stora porer

-mer lyster

-en starkare och friskare hud.

-suddar ut fina linjer

I behandlingen görs bl.a. Rengöring, Peeling, mask, massage av ansikte och dekolletage. Efter Behandling skall huden ej vistas i sol under 24 h.

Kur 5 ggr 5995 kr

1595 kr


Microneedling med pure cell 
Den här kombobehandlingen innebär att vi kombinerar Pure cell rosenrot med microneedling för ännu bättre resultat.

Rekommenderas som kur 3-6 ggr. Vid första behandlingstillfället görs en personlig rekommendation och förslag på plan då detta är individuellt från person till person. Efter behandling förbättras hudens kvalite och struktur under 4-7 månader.

Microneedling är en djupgående och avancerad nålbehandling som hjälper till att öka hudens produktion av kollagen.
Beroende på hudstatus anpassas behandlingen för just dina behov och därmed är det en behandling med mångsidiga resultat. Kan utföras på alla hudtyper och hudfärger. Behandlingsområdena är många och kan behandla flera olika problem, några av dessa är:

• Slapp och åldrad hud
• Rynkor och fina linjer
• Stora porer
• Keratosis Pilaris
• Solskadad hud
• Akneärr
• Skin tightening (vävnadsuppstramning/Fasthet)

Detta är en microneedling­behandling, där ett handtag försetts med 16 stycken tunna, sterila engångsnålar. Nålarna gör mikroskopiska hål där aktiva substanser slussas ner i huden. Nålarna ställs in på olika djup, beroende på hudens behov. Kroppens naturliga processer börjar läka huden, vilket påverkar det behandlade området. Resultatet blir en starkare och smidigare hud, eftersom den kontrollerade nålningen kickar igång produktionen av kollagen och elastin. Microneedling ger långsiktiga resultat med positiv effekt på hudtonen, eftersom behandlingen gör att nya kapillärer bildas. Allt ingår i denna behandling, hudanalys, rengöring, portömning vid behov, inslussning vitaminer, brynfix mm.

NU 1990 kr (ord.pris 2495 kr)

Kur på 3 gånger kostar nu 5000 kr

 

Ansiktsbehandling Lyx

En lyxigt uppfräschande ansiktsbehandling som är djuprengörande och återger hudens lyster. Fokus är antiage. Passar alla hudtyper/uttryck. Rengöring och peeling görs av ansikte, hals och dekolletage. En härlig ansiktsmassage med aromaoljor sätter igång cirkulationen, avslutningsvis läggs en lugnande vitaminmask. Behandlingen inkluderar även frans- och brynfärgning samt brynplockning.

1495 kr


Ansiktsbehandling

Ansiktsbehandling Klassisk

En ansiktsbehandling som passar alla hudtyper. Terapeuten fokuserar på det kunden är i behov av för tillfället. Det kan tex bli extrafokus på serumbehandling c-vitamin, antirouge, rosacea, moist. Vid behov görs en djuprengörande porrengöring av ansiktet., ånga och varma handdukar förbereder huden för en skonsam portömning. Behandlingen avslutas med lugnade ansiktsmask och en mjukgörande ansiktskräm.Terapeuten gör alltid en fokusbehandling i samråd med kunden. Om du har presentkort som är från Rum för hälsa lämnar du det i receptionen vid ankomst.

995 kr

 

Ansiktsbehandling express

Behandlingen inleds med rengöring och peeling av ansiktet, därefter får ni en skön ansiktsmassage med härliga aromaoljor. En uppfriskande fuktmask ger nytt liv till trött hud. Avslutningsvis appliceras en mjukgörande ansiktskräm.

495 kr

 

Tonårsbehandling

En ansiktsbehandling för dig med oren hud. Djuprengöring och portömning utförs på ett milt och skonsamt sätt. En analys och rekommendationer ges unikt till varje kund för vidare hemmabehandling. Denna behandling är att rekommendera som en kur om man har början till acne eller utvecklad acne.

695 kr


Är du nyfiken på att prova Maria Åkerbergs produkter finns möjligheten att handla med 10 % rabatt i kombination med din behandling.