Lashes

Frans och brynfärgning inkl. formning 495 kr

 

Brynformning med brynfärg 395 kr

 

Brynformning 350 kr

 

Fransfärgning 200 kr

 

YumiLashes Lash Lift 1195 kr  

Yumilashes är en avancerad keratinbehandling vars syfte är att vårda, stärka och lyfta de egna fransarna och ge en naturlig mascaraeffekt.

Dina naturliga fransar lyfts, fylls med vitaminer och keratin inifrån och avslutas med att färgas.

 

Efter 2-3 behandlingar kan man se att fransarnas kvalité och kvantitet förbättrats. Ett vanligt "Lash Lift" skadar dina egna fransar och de blir torra och spröda, vilket påverkar släpp i förtid.

Metoden utvecklades ursprungligen för alla som är känsliga eller allergiska mot mascara, fransfärg eller franslim etc.

 

-Allergivänlig

-Giftfri

-Utan parabener

-Formaldehydfri

 

Behandlingen tar ca 90 minuter och varar i 5-12 veckor. Resultatet är individuellt beroende på fransarnas kvalitet, livscykel, hormonell obalans och eftervård. Upprepande YumiLashes keratinbehandlingar förlänger fransarnas livscykel och gör att de sitter kvar längre samt aktiverar vilande hårsäckar, vilket leder till fler fransar på sikt.

 

Att tänka på INNAN behandlingen:

-Kom OSMINKAD till din behandling

-Avstå från oljebaserade produkter, smink och ögonfransböjare 24 timmar innan behandlingen.

-Inga linser under behandling

-Inga lösögonfransar

 

VIKTIGT Att tänka på EFTER behandlingen:

-Fransarna får ej blötas/tvättas 24-48 timmar efter behandlingen

-Försök att inte sova på fransarna.

 

För att hjälpa dig att förlänga effekten har Yumilashes tagit fram en närande keratinmascara som du kan köpa med dig hem.


YumiBrows 595 KR

YumiBrows keratinbehandling är perfekt för dig som har tunna, spretiga eller glesa ögonbryn och vill ha fylligare ögonbryn. Se fräsch ut trots träning, väder och vind. Passar utmärkt dig som behöver få kontroll över dina ögonbryn för att håret antingen växer åt olika håll, är tunna eller växer neråt.

Efter behandlingen ser ögonbrynen fylligare ut och mer i ordning, de håller sig på plats och hjälper till att rama in ansiktet och rikta fokus mot ögonen.

YumiBrows både stärker de hårstrån man har och stimulerar vilande hårsäckar. I denna behandling ingår Styling, inpackning, formning, färgning.


YumiLashes inkl. YumiBrows 1.495,00 kr

I denna behandling får du både fransar och bryn Stylade. Ger ett fantastiskt resultat, både stärker de hårstrån man har och stimulerar vilande hårsäckar. I denna behandling ingår Styling, inpackning, formning, färgning. Yumi är en avancerad keratinbehandling vars syfte är att vårda och stärka dina egna fransar och bryn på sikt. 


Efter 2-3 behandlingar kan man se att fransarnas kvalité och kvantitet förbättrats. Ett vanligt "Lash Lift" skadar dina egna fransar och de blir torra och spröda, vilket påverkar släpp i förtid.


FÄRGNING AV FRANSAR OCH BRYN INGÅR I BEHANDLINGEN.