SPA

PURE SPA LUX

En helt Unik lyxig heldag för dig.
Din dag inleds med en helkroppsskrubb, därefter får du krypa ner i vårt bubbliga aromabad med ett gott fruktfat och dryck efter önskemål. En ljuvlig helkroppsmassage utförs uppe i slottstornet. Nu är det dags för en lunchpaus där vår goda hälsotallrik serveras. Sen tillbaka till myset i slottstornet där både händer och fötter blir ompysslade och målade. Efter det färgar vi fransar och bryn, formar och fixerar efter önskemål. Avslutningsvis får du vår lyxigaste ansiktsbehandling med unika stamceller från rosenrot som ger dig den där extra glowen och lystern som får din hud att stråla.
Kom precis som du är till din bokade dag, allt som du behöver under denna dag finns hos oss.
I Detta paket ingår allt, mat, dryck, behandlingar och extra ompyssling.

5,25 h 4995 kr


SPA Deluxe

Vår lyxigaste behandling där du får uppleva total avkoppling. Behandlingen inleds med en helkroppspeeling, därefter får ni sjunka ner i ett härligt aromabad.. Njut av lugnet uppe i tornet medans ni får ett uppfriskande fruktfat med juice. En blandning av aromaoljor och mjukgörande body lotion masseras in över hela kroppen, avslutningsvis får ni en uppfräschande ansiktskur med c-vitaminserum som ger nytt liv till trött hud.

150 min 2495 kr

 

Exklusiv SPA

Behandlingen för dig som verkligen vill ha något utöver det vanliga. Till dig eller din kära.

Topp till tå behandling som inleds med en peeling för hela kroppen. Följt av en avslappnande aromamassage.

Under tiden de välgörande aromaoljorna får verka på kroppen, så ges ansiktsrengöring med peeling, mask och en härlig fuktkräm. Avslutas med en skön ansiktsmassage.

100 min 1495 kr

 

Lyxig ansiktskur med fot och underbensmassage

Behandlingen inleds med rengöring och peeling av ansiktet medan dina fötter ligger i ett varmt fotbad. Därefter ges en skön ansiktsmassage med härliga aromaoljor. En uppfriskande fuktmask ger nytt liv till trött hud under tiden som ni får en skön fot- och underbensmassage. Avslutningsvis appliceras en näringsrik, mjukgörande ansiktskräm.

60 min 1000 kr

 

Aromainpackning

En varm mjukgörande helkroppsinpackning med lugnande, stärkande, utrensande eller värmande aromaoljor. Du väljer en olja som passar dig tillsammans med terapeuten. Inleds med en kroppspeeling som avlägsnar döda hudceller och förhöjer effekten av inpackningen. I behandlingen ingår ansiktsrengöring med peeling, mask och en avstressande ansiktsmassage, avslutas med en ekologisk ansiktskräm.

70 min 1295 kr

 

Aromabad 

Ett väldoftande aromabad med eteriska oljor. Terapeuten väljer olja som anpassas specifikt för dig..

Avslutas med en mjukgörande body lotion och olja.

45 min 650 kr


Aromabad Duo

Ett väldoftande aromabad med eteriska oljor. Terapeuten väljer olja som anpassas specifikt för dig..

Avslutas med en mjukgörande body lotion och olja. Denna behandling gäller för två personer.

45 min 1200 kr


Tips! Kombinera bad med kroppspeeling, bad med massage eller bad med aTips! Kombinera bad med kroppspeeling, bad med massage eller bad med ansiktskur

 

Rengörande Ryggbehandling

En behandling för er med orenheter på ryggen. I behandlingen ingår rengöring, peeling, ånga, portömning, rengörande mask och en skön avslappnande ryggmassage med aromaoljor. Denna behandling är ett utmärkt val när man vill få en riktig djuprengöring av ryggen.

45 min 650 kr