Hand & Feet

FOTBEHANDLING

Regelbunden fotvård ökar det allmänna välbefinnandet och förebygger många fotvårdsproblem. Ger dig fina fötter året om..

dina fötter både känns och ser ut som nya.


VI BEHANDLAR ENDAST FRISKA FÖTTER I VÅRA FOTVÅRDSBEHANDLINGAR. VID PROBLEM MED FÖTTERNA SÖK UPP EN MEDICINSK FOTVÅRDARE.


Fot Deluxe

Här får du ligga nerbäddad i slottstornet medans dina fötter ligger i ett skönt aromabad. Vi inleder behandlingen med en avslappnande ansiktskur. Vi rengör, peelar och masserar ditt ansikte.  Under tiden en skön fuktgivande mask får verka ger vi dina händer en skön massage. Fotvård görs, vi filar, klipper, putsar och polerar tills dina fötter känns som nya. avslutas med en skön fot och underbensmassage.

120 min NU 1495 kr (ord.pris 1795 kr)


Fotvård Lyx

Är en välgörande fotvårdsbehandling för dig med friska fötter som behöver fräschas upp! Behandlingen inleds med ett avslappnade och mjukgörande fotbad och en uppfriskande peeling med eteriska oljor. En vårdande behandling av dina fötter görs av terapeuten som får dina fötter, tår, naglar och nagelband att bli som nya. Avslutas med en skön avslappnande fotmassage.

Lackning av tånaglar ingår om man önskar och måste beställlas innan behandlingen påbörjas.

75 min 1000 kr


Fotvård 

Är förebyggande och behandlande. Behandlingen inleds med ett fotbad som mjukar upp fötterna.

En vårdande behandling av dina fötter görs av terapeuten som får dina fötter, tår, naglar och nagelband att bli som nya. Avslutas med en skön fotmassage samtidigt som du får råd om hur du bäst tar hand om dina fötter. 

60 min 740 kr

 

Fotvård express

Är förebyggande och behandlande. Behandlingen inleds med ett fotbad som mjukar upp fötterna. Därefter rensas och klipps tånaglarna. Nagelbanden putsas och fötterna filas samtidigt som du får råd om hur du bäst tar hand om dina fötter. 

40 min 640 kr

 

Fot- & Underbensmassage

I behandlingen ges en skön fot- och underbensmassage.

30 min 500 kr

 

Manikyr 

Behandlingen inleds med ett välgörande handbad och en peeling. Därefter filas dina naglar till önskad längd,

nagelbanden ansas samt naglarna poleras. En skön handmassage som frigör energin i händer och fingrar ges.

Avslutningsvis ges en stärkande handmask och mjukgörande handkräm.

Lackning av naglar kostar 50 kr och måste beställas innan behandlingen påbörjas.

40 min 600 kr