MEN'S TREATMENT

MEN’S TREATMENT


Gentlemen’s SPA

Inleds med en kraftig saltpeeling för hela kroppen. Följt av en avslappnande SPA-massage med aromaoljor anpassade efter dig. Därefter packas ni in i värme, Under tiden oljorna verkar på kroppen, så ges ansiktsrengöring med peeling, mask och en återfuktande ansiktskräm. Ingår även en energigivande ansikts och hårbottenmassage.

100 minuter

1.495 kr


Ansiktsbehandling Men's Nature

Detta är en ansiktsbehandling anpassad efter en mans hud. Djuprengöring och portömning vid behov. Vilket följes av en djupgående energi- och muskelpunkt massage i ansiktet. Behandlingen avslutas med en lugnande mask och ansiktskräm.

50 minuter

750 kr


Rengörande ryggbehandling

Rengörande behandling för er med orenheter på ryggen. I behandlingen ingår rengöring, peeling, ånga, portömning, rengörande mask och en skön avslappnande ryggmassage. Denna behandling är ett utmärkt val när man vill få en riktig genomgång av ryggen.

40 minuter

640 kr


Fotvård för män

OBS! Vi behandlar endast friska fötter i våra fotbehandlingar.

Fotvård för män är förebyggande och behandlande. Behandlingen inleds med ett fotbad som mjukar upp fötterna. Därefter rensas och klipps tånaglarna. Nagelbanden putsas och fötterna filas samtidigt som du får råd om hur du bäst tar hand om dina fötter.

60 minuter

740 kr


Massage 45 min

Här ges en helkroppsmassage. Terapeuten blandar olika massagetekniker för att släppa på spänningar. Massagen mjukar upp och får din blodgenomströmning att öka. Berätta för din terapeut så anpassar vi massagen efter dina önskemål Massage ges i 45 min.

800 kr 


Heat

Heat Här inleds behandlingen med 30 min resonansbehandling därefter får du duscha, ta med extra underkläder.

Sedan utförs en friskvårdsmassage i 30 min, behandlingen anpassas efter varje person. Behandlingstid är 60 min.

70 min 900 kr

Klippkort 10 ggr a 60 min 7000 kr


Resonans 30 min

Resonans -en helkroppsbehandling med infrarött ljus. Allt fler läkare och terapeuter ser idag potentialen i infraröd värmeterapi. Det långvågiga infraröda ljus som resonans avger, ger koncentrerad värmeenergi som liknar solens. Kroppsvävnaden värms snabbt upp, vilket stimulerar kroppens läkningsprocesser. Används av landslagsmän, elitidrottare, fibromyalgipatienter, patienter med artros, artrit, astma, utbrändhet, sjögrens symtom, cirkulationsstörningar och hudbesvär. Positiva effekter: Djupavslappning/stressreducering Detoxification/utrensning av gifter Lindrar smärta Motverkar spända och ömma muskler Lindrar muskelkramper Lindrar hudbesvär Förbättrad hudstruktur Viktkontroll Ökad fettförbränning (förbränner ca 900 cal/30 min) Klippkort 10 ggr 3000 kr I behandlingen ingår dusch. Ta med extra underkläder.

400 kr


Ansiktsmassage

20 min 

350 kr 



Du kan självklart välja precis vilken behandling som helst som finns i vårt utbud. Tveka inte att fråga. Vi anpassar alla behandlingar individuellt.